Nieuws 


24 april 2021

HOERA de nieuwe website van Meander, Praktijk voor Voetreflexologie is in de lucht!

Na een lange tijd van lezen over het bouwen van een website, uitdenken hoe ik het wilde hebben, het schrijven van teksten en het uitzoeken van foto’s, kon ik dan eindelijk, weliswaar met het zweet in de handen en op het voorhoofd, aan de slag met het bouwen van de website.

Dit was een proces met diepe dalen en hoge pieken. Het ene moment was ik zo blij dat ik iets voor elkaar had gekregen, het andere moment zat ik zuchtend en steunend met de handen in het haar..

Na het bouwen volgde echter nog een erg stressvolle periode. Het overzetten van de domeinnaam en verdere technische toestanden die ik je zal besparen, hebben me aardig wat slapeloze nachten bezorgd. Zo zat ik een tijdje helemaal zonder website en was mijn info adres onbereikbaar!

Afijn als alles goed is, op het moment dat ik dit schrijf is nog niet alles helemaal rond (tja je wordt wat voorzichtig) werkt het nu allemaal en kun je probleemloos www.meander-voetreflex.nl vinden en mij weer e-mailen via het bekende adres [email protected]


De informatie over mijn praktijk en alles wat ik te bieden heb, is nu weer helemaal up to date!

En natuurlijk ben ik heel benieuwd wat je ervan vindt en zou het daarom ook heel fijn vinden als je me dat wil laten weten!

Hartegroet, Hanny de Bresser 

0