Nieuws 


12 juli 2021​

Nieuwe loot aan de massage stam; Deep tissue massage! 

Een stevige massagevorm die chronische spierspanning aanpakt! 

Wanneer spieren langere tijd zijn aangespannen, raken niet alleen de oppervlakkige spieren overbelast, maar juist ook de dieperliggende spieren én het bindweefsel wat gaat verkleven. 

De massagetechnieken uitgevoerd met vuisten, onderarmen en ellenbogen (wel rustig opgebouwd ;-) maken het vastzittende weefsel geleidelijk aan los, waardoor langdurige spierspanning kan verminderen en uiteindelijk verdwijnen. 

Meer erover lezen? Klik dan hier


Speciale zomeraanbieding

Maak nu kennis met de deep tissue massage voor het speciale tarief van    

€ 50,- (dat is maar liefst € 9,- korting op de normale prijs). 

Aanbieding geldig tot en met 27 augustus 2021. 

Bel, app of mail nu voor een afspraak!

Direct naar contactpagina? Klik hier

24 april 2021

HOERA de nieuwe website van Meander, Praktijk voor Voetreflexologie is in de lucht!

Na een lange tijd van lezen over het bouwen van een website, uitdenken hoe ik het wilde hebben, het schrijven van teksten en het uitzoeken van foto’s, kon ik dan eindelijk, weliswaar met het zweet in de handen en op het voorhoofd, aan de slag met het bouwen van de website.

Dit was een proces met diepe dalen en hoge pieken. Het ene moment was ik zo blij dat ik iets voor elkaar had gekregen, het andere moment zat ik zuchtend en steunend met de handen in het haar..

Na het bouwen volgde echter nog een erg stressvolle periode. Het overzetten van de domeinnaam en verdere technische toestanden die ik je zal besparen, hebben me aardig wat slapeloze nachten bezorgd. Zo zat ik een tijdje helemaal zonder website en was mijn info adres onbereikbaar!

Afijn als alles goed is, op het moment dat ik dit schrijf is nog niet alles helemaal rond (tja je wordt wat voorzichtig) werkt het nu allemaal en kun je probleemloos www.meander-voetreflex.nl vinden en mij weer e-mailen via het bekende adres [email protected]


De informatie over mijn praktijk en alles wat ik te bieden heb, is nu weer helemaal up to date!

En natuurlijk ben ik heel benieuwd wat je ervan vindt en zou het daarom ook heel fijn vinden als je me dat wil laten weten!

Hartegroet, Hanny de Bresser